(Video) – Pelanggan tido, rider Grabfood terpaksa menanti di bawah hujan lebat.

 

Tolong siapa2 yang order makanan ke tiba-tiba hujan lebat, bila mereka sampai cepat2 la uruskan – kata netizen

Video sayu seorang rider grab food, memangla itu kerja dorang tapi tak salah kita permudahkan urusan mereka. 

Ingat tak seksa ke dengan nak jaga makanan kita dari tercemar dan kena air hujan tapi kita boleh lambat2 nak terima order.

Lain kali tolongla lebih prihatin sebab mereka pun bukan nak layan kita je.

Video sayu di bawah: 

Semoga abang2 akak2 rider dilindungi dan dipermudahkan urusan. Jika bermanfaat sila share video ini pada semua.

Kredit: @laparperutku


Artikel Selanjutnya: (Video): Penghantar makanan ini terpaksa menyorok bayinya untuk mengelak pelanggan simpati

Artikel selanjutnya:  (Video) – Ex- suami jual rumah, halau anak dan bekas isteri.

Artikel selanjutnya: Tular video gadis dan lelaki warga emas bergaduh kat kedai mamak. Punca sebab tu je?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s