(Video) – Saat-saat netizen kagum melihat video ini, tengok apa yang dibuat kucing ini!

Setiap penggemar kucing atau orang yang bela kucing pasti akan teruja bila melihat apa yang dilakukan kucing ini.

Malahan siap berkata “mana nak cari kucing ni, sanggup nak beli” 

Ada juga yang cakap “wei kucing tolong ajar kucing aku”.

Tular video seekor kucing boleh mandi sendiri, ni membuat para netizen sangat kagum melihat telatah si comel ini.

Kebiasaan kucing ni takut air, memang susahla nak mandikan siap ada yang kena cakar lagi.

Tapi kucing ni relax jer, mcm buat air terjun. Kalau mcm gini la rupanya, tuan dia kalau nak pergi picnic kena bawak kucing dia sekali.

Tonton video:

Suka artikel ini, boleh like dan share ya.

Artikel selanjutnya: Kisah Pakyob bawa anak pergi pasar untuk menjual

Artikel selanjutnya: Rahsia doa Neelofa timbul tanda tanya, ada yang mula hafal doa ini!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s