(Video) – 'The Power of Honda' begitulah ungkapan brother ini kalah di tangan girlfriendnya

 

Sangkakan ada motor saja sudah cukup zaman sekarang jika nak ambil anak dara orang? 


Jawapannya tidak, dah tentu jika nak berkahwin dengan someone dah tentu kena ada motor + kereta + rumah, paling tidak pun rumah sewa sudah cukup. 


Tapi kalau takde kereta memang agak susahla nak berkahwin, bila bakal isteri engkau lahirkan anak engkau nanti engkau akan tahu transport kereta ni adalah penting.


Tapi bagaimana pula jika seseorang lelaki itu sudah ada kereta, tapi dia still ditolak cintanya oleh gadis pilihan atas alasan gadis pilihannya itu memilih lelaki yang pakai kereta “Honda”.


Hah mesti panas dengar, sebenarnya bukanlah sangat jenama Honda tu, mungkin attitude engkau buat dia memilih lelaki lain. Misalnya engkau kerja pun takda. Honda tu hanya kebetulan! 


Tapi ada orang cakap pula orang yang pakai kereta Honda ni pun kais pagi makan pagi, kais petang pun makan megi, duit pun korek tabung semata-mata nk pakai honda, sanggup bayar bulan-bulan tinggi tapi makan tak cukup.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s