(Video) – Tular Frontliner Ambil Masa Dua Jam Nak Sampai Ke kubur Atas Bukit

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 


Begitulah jasa frontliner kita, biarpun dibayar, digaji kepada mereka namun siapa yang sanggup kebumi jasad manusia hari-hari. Penat taw.


Kes semakin hari semakin meningkat, orang meninggal dunia pula hari-hari ada, frontliner pengkebumian jela kita bergantung pada diorang.


Baru-baru ni tular seorang jenazah berasal Lojing meninggal di Hospital Kota Bharu. Apabila hendak proses pengkebumian dapat tahu tanah kubur atas bukit. Nak sampai ke kubur tu kasihan Ya Allah ambil masa dua jam nak sampai ke kubur tu. Masa nak angkat jenazah tu pun tengok frontliner macam nak give up dah!

Orang kata covid is real geng, frontliner pun dah tunjuk bukti video mereka hari-hari kebumi jasad. Semoga barisan para frontliner kita dilindungi dan diberi kekuatan oleh Allah. Stay safe, stay at home.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s