Akak Bundle Nangis, Nak Tahu Kena Tengok [Video] – Pengajaran kat korang tu

 


Cerita dia macam ni, akak ni pos barang customer pada 11 haribulan 8, dan tiba-tiba lepas dua minggu barang tu sampai pada customer, customer cakap dapat baju kurang. 


Ini membuat kepercayaan dia pada courier itu sudah berbelah bagi, serba salah pada customer terpaksa ganti duit sendiri. Jadi barang-barang tu siapa yang cxri kalau bukan staff jey en ti.


Pos dari Klang hantar ke Klang tapi sistem update pergi sana pergi sini smpai dua minggu tak sampai. Sapa nak jawab ni!



Moga mereka ni dapat selesai dengan baik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s