(Terkini) – 'Alhamdulillah Selepas 12 Hari Bertarung Nyawa, Kini Suami Datin Eina Azman Kembali Sihat'…

 

Suami Eina Azman kembali pulih dari Covid-19


Alhamdulillah hari ini suami Eina Azman iaitu Kaiser Gurmeet Abdullah yang telah dijangkiti Covid -19 telah pulih setelah 12 hari berada di hospital. 


Suaminya mengalami jangkitan Covid pada tahap 4 dengan 30% jabgkitan di paru-paru. Jangkitan tetsebut menyebabkan  kadar oksigen turun naik. 


Assalamualaikum… Syukur Alhamdullilah selepas 12 hari yang cukup mendebarkan buat diri saya dan keluarga bila memikir kan keadaan suami saya yang kena covid Stage 4 dan paru2 pun dah merebak 30% Dengan oxygen yang turun naik dan dr pun ada ckp kalau dalam masa 2-3 hari oxygen tak ok suami kena masuk icu. Kalau boleh saya mmg tak nak suami saya d masuk ke icu. Ya Allah saya tak tahu nak cakap mcm mana perasaan ketika itu😭 Hanya Allah saja yang tau perasaan saya yang tak senang duduk. Memikir kan apa patut saya buat. Dan saya dah cuba ikhtiar mcm2 cara untuk cuba sembuh kan suami saya.
Di sini saya ingin ucap kan terima kasih banyak2 kepada keluarga kawan2, dan semua followers saya yang tak henti2 mendoa kan dan bagi saya mcm2 barang dan tips untuk cuba sembuh kan suami saya🙏🏻 Saya tak mampu nak balas semua whatsapp dan dm. Saya hanya mampu ucap kan terima kasih sekali lagi atas segala doa2 yang baik untuk diri saya suami, dan bibik2🙏🏻 Dan sekarang ini suami saya pulang ke rumah mungkin juga dari doa2 u all yang Allah makbulkan🤲🏻🙏🏻 Syukur Alhamdullilah aminnnn aminnnn aminnnn❤️🤲🏻
#staysafe #takecare
 #

 


Namun, beliau mampu bertahan sehingga pulih sepertu sedia kala pada hari ini. 


Moga Eina Azman dan suami diberi kesembuhan dan juga semua rakyat Malaysia di luar sana yang masih bertarung dengan virus Covid -19.


Rakan-rakan artis dan peminat turut bersyukur atas khabar gembira ini:



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s