Hotel 5 Bintang RM100 jer | Tak risau dah nak ke KL

 


Harini admin nak share sikit, baru-baru ni sepupu admin pergi ke Kuala Lumpur atas urusan tertentu, dan mereka check in dekat satu hotel ni, terkejut admin dorang share dalam group whatsapp harga hotel tu murah jerr.


Korang boleh remark hotel tu sebagai destinasi persinggahan selepas ni kalau terkandas atau berjalan di tengah bandar Kuala Lumpur.


Ok nama hotel tu adalah Imperial Regency dekat je dengan Universiti Malaya. 


Bangunan tercangak ni


Ok harga dia kalau korang pesan dekat Agoda RM100 per night only. Kalau walkin dalam RM150 gitu la. Ok saya share gambar macam mana suasana dalam bilik. Memang selesa beb!



Video:


Ok dah dapat tips jangan lupa like dan follow yer! 


– admin kisah jalanan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s