Lagi Kes Vip Potong Q Naik Lift Sampai Tarik Pakcik Suruh Keluar

 

Tular satu video sebelum ini sekumpulan VIP bersama orang kanannya yang tidak berhati perut dengan memotong barisan.


Pada awalnya seorang lelaki kelihatan seperti seorang pakcik telah menunggu lif tersebut paling awal. Apabila datang saja kumpulan VIP ini dia ditarik sebegitu sekali seperti seorang penjenayah.


Video



Menjengah ke ruang komen 


Nur 

Disbbkn pakcik tu xde pangkat..tarik cm tu je.. Biadap.. Hidup hanya pandang pangkat tp manusia LUPA/LEKA pangkat ..harta tu xleh bawa masuk ke kubur la…


Iza

Kesian nye… Di tarik je mcm tu… Ape lah… Klu ye pon ckp elok2… Dh tau kot ade org BESOR nk naik lif tu..awal2 security tggu situ… Suh pakcik tu naik lif lain… X kena dgn org yg kaki maki… Klu kena mmg pedih telinga org2 kt situ..


Lin 

Biadap BTL…org dah tunggu lama NK Naik lif sepatutnya bagi lah org yg dah menunggu Tu Naik dulu…yg menteri ni pun satu sepatutnya kau ada sikap yg baik dpn rakyat Dan suruh Naik dulu…jadi menteri tunggu Naik lif lain….Tu pun tak blh fikir…masa NK mengundi panjat tangga pun tak apa…..poyo


Hanafi

Eh kumpul ramai2 dalam lift dengan musang tu tak risau covid lak?

Himpun dekat tempat lapang untuk tangkap musang risau covid merebak pulak 😂😂


Arif

Malaysia acah2 maju, tgok Japan la, Yang CEO, VIP ke apa pon x buat mcm ni dkt orang tua. Bodyguard tu xtau ke bila kita semua solat jemaah bersama, tak ada yg pangkat lebih tinggi atau kurang, everyone is EQUAL, deserves EQUAL respect, as Muslim brothers, united.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s